Agile: Scrum Coach, Lean IT i DevOps

Les metodologies àgils s'han incorporat de manera general a la gestió dels departaments IT, permetent un augment en l'eficiència en la presa de decisions i una clara millora de la productivitat.

 

Des de Cynertia hem ajudat a moltes empreses, a Barcelona i d'altres ciutats, a adoptar metodologies àgils amb èxit:

  • Scrum per gestionar el desenvolupament de projectes i de producte per un o més equips. Amb un Scrum Coach, podrà gestionar el canvi amb èxit i adoptar Scrum usant estratègies provades.
  • Kanban per gestionar els manteniments dels sistemes i de les incidències.
  • LeanIT para intrucir la agilidad en las operaciones de sistemas.
  • DevOps per aliniar amb agilitat el desenvolament dels sistemes i la seva explotació.

 

Les metodologies àgils tenen unes regles senzilles, però la seva aplicació efectiva no ho és fàcil i ràpida com sembla, inclús si es compta amb l'experiència d'aquells que ho han fet al passat. Per tenir èxit en "l'agilització" de l'empresa, és crític planificar i gestionar correctament el canvi cap el nou model.

 

Planificació i seguiment de projectes àgils: scrum enterprise

Ús conjunt de Scrum, Kanban i DevOps per integrar la gestió del

desenvolupament de nou producte, mantenimento i l'explotació.

 

A més, l'elecció d'una eina que s'adapti a les seves necessitats facilita enormement una implementació efectiva dels processos àgils. A Cynertia podem ajudar-li a implantar qualsevol  eina, tant una comercial, com cloud o de codi obert.

 

Software per gestió àgil de projectes: Jira, Rally Software, TargetProcess, Telerik, Collabnet

 

Si desea más información sobre nuestros servicios de metodologías ágiles, no dude en consultarnos a través del teléfono 93.184.53.44 o mediante nuestro formulario de contacto.