Plans de negoci

Segons l'INE, 334.541 empreses van desaparèixer l'any 2012. i el 46,2% de les empreses no superaven el tercer any.
 
Per aquest motiu, és important reforçar l'èxit de la seva iniciativa amb un assessorament expert que li ajudarà a formular un model de negoci sòlid però ambiciòs a la vegada que realitzi una avaluació assenyada dels riscos. Amb els nostres serveis podrà desenvolupar un pla de negoci de qualitat que li permetrà:
  • Estimar la viabilitat del projecte.
  • Captar finançament en demostrar a socis, inversors privats, capital risc o convocatòries de subvencions públiques la rendibilitat i atractiu del projecte.
  • Evitar riscos que poden fer fracassar la seva iniciativa.
  • Definir una estratègia i organització per diferenciar i fer créixer la seva empresa.
 
 

Pot esbrinar més sobre la utilitat, beneficis i errors més comuns en els plans de negoci, així com els factors de fracàs i criteris pels quals s'avaluen.

 

 
Li oferim serveis especialitzats per a:
  • Elaborar un pla de negoci o un pitch deck.
  • Elaborar les projeccions del pla financer del seu projecte.
  • Revisar el seu pla de negoci per refinar-lo i millorar-lo abans de presentar-lo a inversors i assegurar la seva investment readiness
  • Tutoritzar i guiar la seva elaboració del pla si així ho prefereix.
  • Orientar els primers pasos en el desplegament del seu pla d'empresa mitjançant assessorament expert.
 
Gràcies a aquests serveis disposarà d'un full de ruta amb el qual el seu projecte desplegarà les accions i recursos d'una manera precisa i flexible per aprofitar l'oportunitat que desitgi explotar.
 
Ja sigui una start-up tecnològica o un negoci en un sector tradicional, el seu projecte podrà beneficiar-se de la nostra experiència i qüestionar els seus supòsits, descobrir noves oportunitats i incorporar les estratègies més innovadores per penetrar al mercat.

 

 

L'experiència de Cynertia
 
La nostra experiència reconeguda en el sector del capital risc i startups innovadores de Cynertia, així com la nostra trajectòria en innovació, planificació estratègica, financera i organització, li permetran preparar el seu projecte per facilitar la inversió.
 
La nostra experiència inclou projectes tecnològics com startups d'internet i apps, robòtica, hardware, internet of things i smart cities, però també sectors tradicionals com l'industrial, l'hoteler i turístic, el comerç o el lleure.
 
L'equip de Cynertia aportarà al seu projecte la seva experiència formant a emprenedors del postgrau en Lean Startup Creation de la UPC School, com a inversors en fons de capital risc llavor o assessorant projectes en programes de suport com Emprenedor XXI.
 
 
 
Desitja començar el camí cap a la seva futura empresa? 
 
 

Demani'ns més informació a través del telèfon 646 06 62 95 o mitjançant el nostre formulari de contacte i li realitzarem una proposta personalitzada gratuït per afrontar el seu repte.