Estratègia empresarial i disseny de nous models de negoci

Per a guanyar en oportunitats, compti amb els nostres serveis d'estratègia corporativa:

  • Plans estratègics.
  • Plans de màrketing i comunicació.
  • Plans de negoci.
  • Gestió del canvi.
  • Innovació en models de negoci.

Gràcies a aquests serveis podrà definir objectius i crear capacitats per accelerar el creixement de la seva empresa i abordar la transformació que aquests canvis requereixen.

 
A través d'un pla estratègic podrà examinar els reptes que un entorn complex imposa a la seva empresa i llavors seleccionar i comunicar els objectius i accions més adequats per a crear valor.
 
Mitjançant un pla de negoci podrà preparar els aspectes necessaris per a l'èxit del seu nou projecte empresarial, ja es tracti d'una start-up, una nova línia de negoci o un spin-off. Un pla d'empresa li permetrà captar finançament ja sigui mitjançant inversors privats, capital risc o a través d'ajuts i subvencions públiques.
 
Amb un nou model de negoci podrà millorar radicalment el valor proporcionat als clients i accionistes i clarificar la configuració dels diferents components de la seva organització.
 
Gràcies a aquests serveis podrà establir el rumb futur de la seva empresa i abordar la transformació que els esmentats canvis requereixen.
 

 

Vol desenvolupar una estratègia disruptiva?

Necessita un nou model de negoci? 

 

 

Demani'ns més informació a través del telèfon 646.06.62.95 o mitjançant el nostre formulari de contacte i li realitzarem un pla personalitzat gratuït per afrontar el seu repte.